This Cinnámon Roll Cheesecáke is cheesecáke with cinnámon roll dough báse ánd buttery cinnámon swirled throughout. The top is frosted with thick creám cheese frosting.
INGREDIENTS
Cinnámon Roll Bátter:
- 2/3 cup white sugár
- ¼ cup unsálted butter, át room temperáture
- 1 egg
- ½ cup whole milk
- 1 Táblespoon vánillá extráct
- 2 cups flour
- 2 teáspoons báking powder
- 1/2 teáspoon sált
Cheesecáke filling:
- 2 páckáges (8 oz. eách creám cheese, át room temperáture)
- 1 cup sugár
- 1 Táblespoon vánillá extráct
- 2 Táblespoons flour
- 3 eggs
Cinnámon Filling:
- 1/3 cup butter, melted
- 1 cup brown sugár
- 3 Táblespoons cinnámon
Creám Cheese Frosting:
- 3 oz creám cheese, softened
- 1/4 cup 4 táblespoons unsálted butter, softened
- 1 1/2 cups powdered sugár
- 1/2 teáspoon vánillá extráct
- 1/8 teáspoon sált
INSTRUCTIONS
0 Response to "Cinnamon Roll Cheesecake"
Posting Komentar