Sálted cárámel mácárons áre bite-sized gems with mácárons providing the perfect vehicle for the smooth ánd luxurious sálted mácáron filling.
Course: Dessert
Yield: 5 dozen ássembled mácárons
áuthor: SugáryWinzy
Ingredients
For the Mácárons:
- Sift together (if meásuring by volume, pre-sift first, meásure out, whisk to combine, then sift together:
- 260 g blánched álmond meál / flour (3 cups + 2 táblespoons)
- 260 g powdered sugár (2 ½ cups)
Mix with sifted dry ingredients:
- 100 g egg whites át room temperáture (1/3 cup / 3 egg whites / 100 milliliters)
For the Itálián meringue:
- 260 g gránuláted sugár (1 ¼ cups)
- 80 g wáter (1/3 cup or 75 mil)
- 100 g egg whites (1/3 cup / 3 egg whites / 100 milliliters)
For the sálted cárámel filling:
- 1 cup gránuláted sugár (200 g)
- ¼ cup wáter (60 g)
- 2 ½ cups heávy creám (626 g / 650 ml)
- 4 táblespoons unsálted butter cubed (56 g)
- ½ teáspoon sált (3 g)
Instructions
0 Response to "Salted Caramel Macarons"
Posting Komentar