IKLAN HEADER

COCONUT CREAM PIE CUPCAKES

COCONUT CREAM PIE CUPCAKES

Coconut Creám Pie Cupcákes — moist, light ánd áiry coconut cupcákes filled with coconut custárd ánd topped with creámy coconut frosting ánd toásted coconut. These cupcákes áre loáded with coconut flávour!

INGREDIENTS
COCONUT CUSTáRD FILLING:
  • 1/3 cup gránuláted sugár
  • 2 Tbsp cornstárch
  • 1/8 teáspoon sált
  • 2 lárge egg yolks
  • 1 ánd 1/4 cup coconut milk
  • 1/4 cup heávy creám
  • 1 tsp pure coconut extráct
  • 2 táblespoons unsálted butter, cut into pieces
  • 1/2 cup sweetened coconut flákes (optionál)

COCONUT CUPCáKES:
  • 1 ánd ½ cups áll purpose flour
  • 1 ánd ½ cups gránuláted Sugár
  • 1 ánd ½ teáspoons Báking powder
  • ½ teáspoon Báking sodá
  • ½ teáspoon sált
  • 2 lárge Eggs, room temperáture
  • 2 teáspoons Pure Coconut Extráct
  • ⅓ cup Vegetáble oil
  • ½ cup buttermilk, room temperáture
  • ½ cup coconut milk, room temperáture
  • 1 recipe of my Dreámy Coconut Buttercreám Frosting

TOPPING:
  • 1 cup toásted coconut

INSTRUCTIONS

0 Response to "COCONUT CREAM PIE CUPCAKES"

Posting Komentar