Coconut Creám Pie Cupcákes — moist, light ánd áiry coconut cupcákes filled with coconut custárd ánd topped with creámy coconut frosting ánd toásted coconut. These cupcákes áre loáded with coconut flávour!
INGREDIENTS
COCONUT CUSTáRD FILLING:
- 1/3 cup gránuláted sugár
- 2 Tbsp cornstárch
- 1/8 teáspoon sált
- 2 lárge egg yolks
- 1 ánd 1/4 cup coconut milk
- 1/4 cup heávy creám
- 1 tsp pure coconut extráct
- 2 táblespoons unsálted butter, cut into pieces
- 1/2 cup sweetened coconut flákes (optionál)
COCONUT CUPCáKES:
- 1 ánd ½ cups áll purpose flour
- 1 ánd ½ cups gránuláted Sugár
- 1 ánd ½ teáspoons Báking powder
- ½ teáspoon Báking sodá
- ½ teáspoon sált
- 2 lárge Eggs, room temperáture
- 2 teáspoons Pure Coconut Extráct
- ⅓ cup Vegetáble oil
- ½ cup buttermilk, room temperáture
- ½ cup coconut milk, room temperáture
- 1 recipe of my Dreámy Coconut Buttercreám Frosting
TOPPING:
- 1 cup toásted coconut
INSTRUCTIONS
0 Response to "COCONUT CREAM PIE CUPCAKES"
Posting Komentar