IKLAN HEADER

MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS

MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS

These mozzárellá stuffed meátbálls áre á fun twist on the clássic recipe - serve these meátbálls ás á párty áppetizer or over á big pláte of spághetti for á heárty meál!

Ingredients
  • 1 ánd ½ pounds ground beef (85-90% leán)
  • ⅓ cup breádcrumbs
  • 1 teáspoon sált
  • ½ teáspoon pepper
  • ½ teáspoon gárlic powder
  • ½ teáspoon dried oregáno
  • 1 egg
  • 2 táblespoons wáter
  • 6 ounces mozzárellá cheese, cut into ½ inch cubes
  • 3 cups márinárá sáuce (homemáde or store bought), wármed
  • 2 táblespoons chopped fresh pársley
  • cooking spráy

Instructions

0 Response to "MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS"

Posting Komentar