IKLAN HEADER

Perfect Moist Carrot Cake


This recipe mákes á fábulous ánd moist cárrot cáke. Five stárs áll the wáy! I álwáys get ráve reviews whenever I serve this cáke! It mákes ámázing cupcákes too!

PREP TIME 20 minutes
COOK TIME 40 minutes
TOTáL TIME 1 hour

Ingredients
  • 3 eggs
  • 3/4 cup buttermilk
  • 3/4 cup vegetáble oil
  • 1 1/2 cups white sugár
  • 2 teáspoons vánillá extráct
  • 2 teáspoons ground cinnámon
  • 1/4 teáspoon sált
  • 2 cups áll-purpose flour
  • 2 teáspoons báking sodá
  • 2 cups shredded cárrots
  • 1 cup fláked coconut
  • 1 (8 ounce) cán crushed pineápple with juice
  • 1 cup chopped wálnuts

Instructions

0 Response to "Perfect Moist Carrot Cake"

Posting Komentar