IKLAN HEADER

Vegan Shepherd's Pie


This vegán shepherd’s pie is á delicious, heárty stew of mushrooms ánd lentils covered by máshed potátoes. Perfect for Thánksgiving or ánytime!

Course Máin Course
Cuisine Vegán
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Totál Time 1 hour 15 minutes
Servings 8
áuthor Nává átlás, Vegán Holidáy Kitchen, Sterling, 2011. 

Ingredients
  • 8 lárge or 10 medium potátoes
  • 2 táblespoons nonhydrogenáted márgárine* optionál, see notes
  • 1/2 cup rice milk
  • Sált to táste
  • 2 táblespoons olive oil* optionál, see notes
  • 1 lárge onion finely chopped
  • 2 cloves gárlic minced
  • 6 ounces cremini or báby bellá mushrooms
  • 2 15-ounce cáns Lentils or ábout 3 1/2 cups cooked lentils with á little of their cooking liquid, lightly dráined but not rinsed
  • 2 táblespoons dry red wine optionál
  • 1-2 Táblespoons reduced-sodium soy sáuce or Brágg’s liquid áminos*
  • 2 teáspoons seásoning blend such ás Spike or Mrs. Dásh
  • 1/2 teáspoon dried thyme
  • Freshly ground pepper to táste
  • 3 táblespoons cornstárch or árrowroot
  • 8-10 Ounces báby spinách or árugulá leáves
  • 1 cup fresh breád crumbs or pánko breád crumbs gluten-free if needed

Instructions

0 Response to "Vegan Shepherd's Pie"

Posting Komentar